Luchttransport, wij ontzorgen u in wereldwijde luchtvracht

Zoekt u een logistieke partner voor luchttransport? Roona Internationaal Transport is gespecialiseerd expediteur voor wereldwijde luchtvracht. Als specialist in vliegtransport vervoeren wij wereldwijd wat u wenst. Overal ter wereld halen en brengen wij uw grondstoffen, onderdelen, machines en producten. Wij ontzorgen u volledig in het complete transport, inclusief voor- en natransport over de weg.

Offerte aanvragen

Waarom kiest u voor luchtvracht expediteur Roona?

  • korte lijnen, dus weinig dure tussenschakels
  • wereldwijd luchttransport
  • kennis van mondiale luchtvaartvoorschriften
  • wij verzorgen ook het voor- en natransport over de weg (deur-tot-deur)
  • inclusief afwikkeling van formaliteiten, documenten, douane en verzekeringen

Regels en voorschriften luchttransport

Voor luchttransport gelden vele luchtvaartvoorschriften. Wij kennen deze wetten en regels voor luchtvracht. Wij nemen u de zorg uit handen, u kunt erop vertrouwen dat wij alles zo regelen dat uw vliegtransport aan alle luchtvaartvereisten voldoet.

Kostenbesparing door korte lijnen bij vliegtransport

Onze lijnen met luchtvaartmaatschappijen zijn kort. Daardoor kunnen wij rechtstreeks zaken met deze airliners doen. Zo kunnen we diverse  kostenverhogende tussenschakels overslaan. Dat bespaart u behoorlijk op transportkosten. Dankzij ons uitstekende logistieke netwerk, besparen wij voor u ook op kosten van voor- en natransport over de weg in andere landen en werelddelen.