Koerier nodig? Roona koeriersdiensten is snel en betrouwbaar

Zoekt u een snelle en betrouwbare koerier? Roona Koeriersdiensten bezorgt uw documenten, pakket of goederen 24 uur per dag en 7 dagen per week direct van afzender naar ontvanger.

Offerte aanvragen

Koerier met eigen wagenpark

Wij verzenden uw zending met de grootst mogelijke zorg, in de juiste staat op het afgesproken tijdstip. Om de betrouwbaarheid te garanderen, beschikt Roona voor de uitvoering van koeriersdiensten over diverse eigen auto’s, variërend van kleine bestelwagen tot vrachtauto. Vanuit onze standplaatsen Emmen, Hoogeveen, Winschoten en Groningen en vanuit ons netwerk bieden wij landelijke dekking.  

Waarom kiest u voor Roona koeriersdiensten?

  • snel en betrouwbaar
  • koerier met eigen wagenpark
  • 24/7 spoedzendingen door heel Europa
  • track & trace
  • ook koerierszendingen boven 500 kilogram
  • ook voor speciaal vervoer

Professioneel en gediplomeerd

Onze koeriersdienst maakt gebruik van representatieve, professionele chauffeurs. Het koerierstransport verzorgen wij met ons eigen, goed onderhouden en representatieve wagenpark. Dankzij onze NIWO-vergunningen mogen wij bovendien koerierszendingen boven 500 kilogram voor u uitvoeren.

Bezorging in binnen- en buitenland

Vanuit Emmen, Hoogeveen, Winschoten en Groningen bezorgt onze koeriersdienst in binnen- en buitenland. Wij kunnen u altijd op de hoogte houden van de voortgang van uw zending en de verwachte aankomsttijd. Desgewenst ontvangt u van ons een Track & Trace link zodat u uw zending online kunt volgen.